Σχετικά Με Εμάς!

Γνωρίστε την ομάδα του Local Experience. Ποιοι είμαστε και τι επιθυμούμε!

Γεια σας !

Όλοι εμείς εδώ, η ομάδα του Local Experience είμαστε φίλοι, μα πάνω απ´ όλα μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη, τις ίδιες ανησυχίες, παρόμοιες σκέψεις, γύρω από τα ταξίδια, τις διακοπές, το καλό ποιοτικό φαγητό, την διασκέδαση, τις σχέσεις των ανθρώπων και γενικότερα γύρω από την στάση και φιλοσοφία που πρέπει να έχουμε για την ίδια την ζωή.

Η ομάδα του local Experience αποτελείται από τέσσερα ιδρυτικά μέλη. Τον Αντώνη Φαρσάρη, ο οποίος είναι ο εμπνευστής της ιδέας αλλά παράλληλα ασχολείται και ενεργά στην πλατφόρμα ως οικοδεσπότης εμπειριών, τον Μανόλη Σκυβαλάκη που είναι υπεύθυνος για την λύση όλων των ζητημάτων που απαιτούν νομική κάλυψη και ασφάλεια, τον Δημήτρη Σιγανό που είναι παράλληλα και οικοδεσπότης εμπειρίας και τον Γιώργο Τζένιο ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επίλυση ζητημάτων μετακίνησης.

Όλοι μας μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος γύρω από τον ώριμο εναλλακτικό τουρισμό και αρεσκόμαστε στην ανεύρεση νέων δράσεων, στην δημιουργία νέων γνωριμιών με ανθρώπους ανήσυχους όπως εμείς, στη συνύπαρξη κάθε λογής κουλτούρας και πολιτισμών, στη δοκιμή υψηλών τοπικών γαστρονομικών γεύσεων και στην απόκτηση νέων αυθεντικών εμπειριών.

Γύρω από τον βασικό ευέλικτο πυρήνα του Local Experience υπάρχουν όμως δεκάδες αλλά άτομα που συμπορεύονται μαζί μας, βοηθώντας στην υλοποίηση του οράματος του εμπνευστή της ιδέας, αλλά και των συνιδρυτών της, παρέχοντας σημαντική βοήθεια τόσο για την κατασκευή και υποστήριξη της πλατφόρμας, την επιμέλεια θεμάτων ασφάλειας και προστασίας, όσο και με την παροχή βοήθειας ως οικοδεσπότες και μέλη-υποστηριχτές της όλης προσπάθειας!

Στόχος και επιθυμία μας είναι να παντρέψουμε μεταξύ τους όσο το δυνατόν περισσότερες ανθρώπινες σκέψεις, δράσεις, ντόπιους ανθρώπους της καθημερινότητας με όλους τους επισκέπτες του τόπου τους ώστε να ανατάξουμε αυθεντικές, μοναδικές, αξέχαστες εμπειρίες ζωής.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, όλοι μαζί μπορούμε αληθινά, όλοι μαζί μπορούμε Local Experience!

Πιστοποιημένες Αξιολογήσεις

Περισσότερες από 50 εμπειρίες

100% Local Experience

Ελκυστικές Τιμές

Το Local Experience χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό του. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου. Αν είστε σύμφωνοι με τα cookies, πατήστε το κουμπί.