Καλώς Ορίσατε Στο Local Experience!

Δημιουργήστε μια μοναδική τοπική εμπειρία, μοιραστείτε το πάθος σας και κερδίστε extra εισόδημα!

Είστε ενεργό άτομο στην περιοχή σας και τη δουλειά σας;
Τα χόμπι σας, οι δράσεις και οι ικανότητές σας είναι ιδιαίτερες και ψάχνετε τρόπους ώστε να τις αναδείξετε, να τις προωθήσετε, να τις προβάλλετε αλλά και να αποκομίσετε επιπλέον κέρδος από αυτές;
Τότε, δεν έχετε παρά να γίνετε μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Local Experience, συμπληρώνοντας την φόρμα στην αντίστοιχη σελίδα.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε:

  • Στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, email, τηλέφωνο).
  • Την ακριβή τοποθεσίας της δράσης σας.
  • Την αμοιβή που έχετε κοστολογήσει για την μοναδική εμπειρία που προσφέρετε.
  • Την κατηγορία που ανήκει η δράση
  • Μια σύντομη περιγραφή της εμπειρίας αλλά και δική σας.

Αφού μας στείλετε τα παραπάνω στοιχεία, τις επόμενες ημέρες συνεργάτης της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, ώστε να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σας και να σας ενημερώσει.

Οικοδεσπότες εμπειρίας στο local experience μπορούν να γίνουν όλα τα ενήλικα άτομα που ζουν, διαμένουν ή εργάζονται μόνιμα και νόμιμα σε μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή και είναι ικανά να προσφέρουν με ασφάλεια μια ή και περισσότερες μοναδικές εμπειρίες ζωής στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες του τόπου τους.

Όλοι εσείς που θέλετε να έλθετε σε επαφή με καινούργια άτομα, μέσω του πολιτισμού, του σεβασμού, της ιστορίας, της δράσης, της εργασίας, της τέχνης, της γαστρονομίας, της φύσης, της αύρας του τόπου σας, κάνοντας καινούργιες φιλίες, ενώ παράλληλα προσφέρεται μάθηση, γνώση και χαρά μέσω της εμπειρίας σας, είστε ένας από μας.
Είστε αυτό που ζητάμε στην ομάδα του Local Experience.

Το Local Experience χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό του. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου. Αν είστε σύμφωνοι με τα cookies, πατήστε το κουμπί.