Τρόποι Πληρωμής Της Κράτησή σας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κράτηση μιας ή περισσότερων εμπειριών και να προχωρήσετε στην πληρωμή τους ηλεκτρονικά. Τα στοιχεία πληρωμής σας συλλέγονται όταν υποβάλετε το αίτημα κράτησης και η μέθοδος πληρωμής σας χρεώνεται για ολόκληρο το ποσό την ίδια στιγμή. Υποστηρίζουμε 3 διαφορετικές επιλογές πληρωμής:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover 
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  • μέσω της πλατφόρμας Paypal

 

Ασφάλεια πληρωμών:

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Το Local Experience χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό του. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου. Αν είστε σύμφωνοι με τα cookies, πατήστε το κουμπί.